top of page
Natural green background of young juicy

Wat kost de investering in jezelf?

Elke therapiesessie zal voorafgegaan worden door een kort intakegesprek/ voorgesprek van 30-45 minuten en kost: 50 euro.

Een regressietherapie- droomtherapie sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur en kost: 140 euro

Een (familie)opstelling sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur  en kost: 140 euro

Een coaching sessie voor een kind of jongere  duurt gemiddeld 1 uur en kost: 100 euro

Binnen Praktijk
Ivo van Groesen worden therapeutische sessies niet vergoed door zorgverzekeraars. 

-----------


Intakegesprekken en regressie- en droomtherapiesessies dienen direct ná consult contant of online te worden betaald.

Praktische
info

Veel diepgewortelde problemen of klachten kunnen met vaak een enkele regressie- of droomtherapie sessie worden verholpen. 
Toch bestaat in de praktijk een probleem of klacht vaak uit verschillende 'lagen'. Vooral bij hardnekkige problematiek is het aan te raden deze lagen in aparte sessies te bekijken en behandelen. Gemiddeld zijn 3 regressie- en of droomtherapie sessies gebruikelijk. Uiteraard bepaal jij altijd zélf wat goed is en voelt voor jou!

Om een regressie- of droomtherapie sessie nadien nog eens goed te kunnen laten bezinken, zal ik een (kort) verslag maken van jouw sessie. Ik hoor geregeld terug dat dit als zeer prettig en waardevol word ervaren. Ook helpt dit jou om meer overzicht te krijgen waar je aan hebt gewerkt en waar je nog aan wíl werken.

 
 

Wil jij voor iemand anders een Regressie-of droomtherapie sessie cadeau doen? Dat kán! Praktijk Ivo van Groesen biedt Gift Vouchers aan waar je zelf de waarde kan bepalen die je cadeau wilt doen, met een minimum van 15 euro. 

Wil je een (deel van een) therapiesessie cadeau doen?

Gift Voucher.jpg
bottom of page